Käyttöehdot

Tätä verkkosivustoa hallinnoi Frost Trade Oy. Sivustolla käytetyillä termeillä ”me” ja ”meidän” viitataan aina Colo Bicycles tuotemerkkiin ja sitä hallinnoivaan yhtiöön – Frost Trade Oy. Frost Trade Oy tarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien sillä esiintyvän informaation, tuotteet ja palvelut.

Vierailemalla sivustollamme ja/tai ostamalla jotain verkkokaupastamme, sitoudut noudattamaan tässä esitettyjä käyttöehtoja (”käyttöehdot,”ehdot”), mukaan lukien ne ehdot ja käytännöt, joihin tästä eteenpäin viittamme mahdollisin linkein. Tässä esitetyt käyttöehdot pätevät kaikkien sivuston käyttäjien kohdalla.

Kaikki verkkokaupan uudet ja myöhemmin lisättävät toiminnot, tuotteet tai palvelut tulevat olemaan käyttöehtojemme alaisia. Voit tarkistaa uusimman version käyttöehdoistamme tältä sivulta milloin tahansa niin halutessasi. Varaamme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista, julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia verkkosivustollemme. Sivuston käyttäjien vastuulla on tarkistaa mahdolliset muutokset käyttöehdoissamme tältä sivulta.

Yleiset ehdot

Pidätämme oikeuden kieltää tai rajoittaa palvelumme keneltä tahansa, mistä syystä tahansa ja koska tahansa.

Asiakkaanamme hyväksyt, että et voi monistaa, kopioida, myydä, jälleenmyydä tai käyttää hyväksi mitään osaa palvelustamme tai sivustostamme ilman kirjallista lupaamme.

Muutokset palvelussa ja hinnoittelussa

Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteidemme hintoja ilman erillistä ilmoitusta

Pidätämme oikeutemme muuttaa tai lopettaa minkä tahansa palvelumme tai osan siitä, koska tahansa, ilman erillistä ilmoitusta.

Emme myöskään ole vastuussa asiakkaallemme tai kolmannelle osapuolelle mistään yleisistä muutoksista, muutoksista hinnoittelussa, palvelun rajoittamisesta tai palvelun lopettamisesta.

Palvelut tai tuotteet

Tietyt tuotteet tai palvelut saattavat olla tarjolla ainoastaan verkossa tämän verkkosivuston kautta. Näitä tuotteita tai palveluita saattaa olla saatavilla ainoastaan rajoitettu määrä ja niiden palautuksista ja vaihtamisesta sovellettavat käytännöt ovat määritelty toimitus ja palautusehdoissamme.

Olemme tehneet parhaamme esittääksemme verkkokaupassamme esiintyvien tuotteidemme kuvat ja värit mahdollisimman tarkasti ja totuudenmukaisesti. Emme voi kuitenkaan taata, että kuvat ja niiden värit näkyvät täysin totuudenmukaisesti jokaisen tietokoneen näytöllä, johtuen näyttöjen eroavaisuuksista ja niiden säädöistä.

Pidätämme oikeutemme rajoittaa tuotteidemme ja palveluidemme myyntiä kenelle tahansa yksittäiselle henkilölle tai maantieteelliselle alueelle, olematta kuitenkaan velvollisia siihen. Käytämme oikeutamme aina tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa minkä tahansa tarjoamamme tuotteen tai palvelumme määriä.

Pidätämme myös oikeuden kaikkien tuotteidemme kuvausten tai tuotteidemme hinnoittelun muuttamiseksi, ilman erillistä ilmoitusta, täysin oman harkintamme mukaisesti. Pidätämme oikeutemme keskeyttää tai lopettaa minkä tahansa tuotteen myynti.

Käyttäjien kommentit, palautteet tai muun sisällön luovuttaminen

Mikäli lähetät pyynnöstämme meille tiettyä sisältöä (esim. Osallistut erinäisiin kilpailuihin) tai lähetät sähköpostitse, postissa tai muilla tavoin, ilman erillistä pyyntöä luovia ideoita, ehdotuksia, esityksiä, suunnitelmia tai muuta materiaalia (kollektiivisesti, ”kommentit”), hyväksyt sen, että voimme ilman erillistä ilmoitusta muokata, kopioida, jakaa, julkaista, kääntää tai käyttää muilla tavoin kaikkia lähettämiäsi kommentteja. Me emme ole millään tapaa velvollisia kommenttien (1) salassapidosta; (2) korvausten maksamisesta; (3) kommentteihin vastaamisesta.

Voimme ilman velvoitetta valvoa, muokata tai poistaa sisältöä, joka on oman harkintakykymme mukaan laitonta, loukkaavaa, hyökkäävää, uhkaavaa, pornografista, hävytöntä tai muilla tavoin kyseenalaista tai rikkoo minkä tahansa osapuolen immateriaalioikeuksia tai yleisiä käyttöehtoja.

Henkilötiedot

Verkkokaupassa luovuttamiesi henkilötietojen hallinnoinnissa noudatetaan rekisteriselosteessamme esitettyjä käytäntöjä. katso rekisteriselosteemme

Virheet, informaation epätäydellisyys ja puutteet

Sivustollamme tai palvelussamme saattaa ajoittain olla informaatiota, joka käsittää kirjoitusvirheitä, muita virheitä virheitä tai epätäydellisyyksiä, jotka liittyvät tuotteiden kuvauksiin, hinnoitteluun, kampanjoihin, tarjouksiin, toimitusmaksuihin, toimitusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeutemme korjata kyseiset virheet, epätäydellisyydet ja puutteet. Pidätämme myös oikeutemme muuttaa tai päivittää virheellistä informaatiota tai peruuttaa tilaukset ilman erillistä ilmoitusta.

Takuut

Katso takuuehtomme

Yhteystiedot

Käyttöehtoihin liittyvät kysymykset voit lähettää meille osoitteeseen info@colobicycles.fi