Takuuehdot

Kaikilla Colo polkupyörien rungoilla ja haarukoilla on 4 vuoden takuu pyörän ostopäivästä alkaen. Annamme myös kaikille Colo polkupyörien ei-kuluville osille vuoden takuun valmistevikoja vastaan. Ei kuluviin osiin kuuluvat vanteet, jarrut, jarrukahvat, kampisarjat, ohjaustangot, satulatolpat ja stemmit. Kuluvat osat, kuten renkaat, sisäkumit, ketjut, jarrupalat, satulanahat ja gripit eivät kuulu takuun piiriin.

Polkupyörät, yksittäiset osat tai oheistarvikkeet, joita ei myydä Colo Bicycles tuotemerkin alla, eivät kuulu takuumme piiriin. Tarkista merkkikohtaiset takuut kyseisen valmistajan verkkosivuilta.

Materiaalien väsymisestä aiheutuva ruostuminen, jota voidaan pitää normaalina hajoamisena ja on hyvinkin riippuvainen siitä miten pyörästä pidetään huolta ja miten sitä säilytetään, ei kuulu takuun piiriin. Takuun piiriin ei kuulu iskuista aiheutuneet naarmut, lohkeamat tai lommot maalipinnassa tai pyörän eri komponenteissa. Takuun piiriin ei myöskään kuulu normaalista käytöstä tai liiallisesta, suoralle auringonvalolle altistumisesta aiheutuneet kosmeettiset vauriot. Myöskään pyörät joita on modifioitu tai muilla tavoin muutettu alkuperäisestä, eivät täytä takuuehtoja.

Takuu on voimassa ainoastaan alkuperäisen ostajan kohdalla ja takuuehtojen täyttymiseksi, tälle saatetaan pyytä todisteita (kuitti). Takuumme koskee ainoastaan yksittäisiä osia ja komponentteja, eikä näin ollen korvaa kyseisten osien vaihdosta aiheutuvia työkustannuksia. Takuumme koskee ainoastaan niitä osia, jotka ovat hajonneet ja nämä kyseiset osat nähdään itsenäisinä osina, tarkoittaen sitä, että takuunalaisen osan rikkoutuessa emme lähetä asiakkaalle korvaavaa polkupyörää, vaan ainoastaan uuden korvaavan osan rikkoutuneen tai viallisen osan tilalle. Takuumme ei korvaa osia tai komponentteja, joiden vahingoittuminen on aiheutunut väärinkäytöksistä, huonosta kohtelusta, huolimattomuudesta, laiminlyönneistä, onnettomuudesta tai normaalista käytöstä aiheutuvasta kulumisesta.

Jos sinulla on ongelmia Colo polkupyöräsi, tai sen takuunalaisten osien ja komponentiien kanssa, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen takuut@colobicycles.fi. Pyydämme sinua toimittamaan takuuasioissa yhteydenottosi liitteenä yksityiskohtaisen kuvauksen ongelmasta ja kuvat viallisesta tai hajonneesta osasta tai komponentista. Arvioituamme ilmoitetun ongelman/vahingon, lähetämme korvaavat osat sinulle veloituksetta postissa. Joissakin tapauksissa sinun tulee lähettää vialliset osat meille postissa, ennen kuin voimme lähettää uudet korvaavat osat sinulle. Takuun alaisissa lähetyksissä Colo Bicycles vastaa aina kaikista lähetyskuluista.