Toimitus ja palautusehdot

Toimitus

Koska jokainen Colo polkupyörä valmistetaan erillisestä tilauksesta, menee pyörän kokoonpanoon ja lähettämiseen 2-6 arkipäivää pyörän tilauksesta. Kaikki pyörämme lähetetään kotimaassa Postin kautta, joko noutona veloituksetta tai kotiovelle toimitettuna 10€ toimitusmaksua vastaan (Warehouse Sale pyörissä erillinen hinnoittelu). Kansainväliset lähetykset hoidamme joko DHL:n, Postnord Logisticsin tai FedEx:n kautta. Kaikki pyörämme tarkastetaan huolellisesti ja suojataan ennen lähettämistä, varmistaaksemme, että pyörä toimitetaan asiakkaalle samassa kunnossa kuin missä se oli lähtiessään.

Toimitusajat ja maksut vaihtelevat sen mukaan mihin pyörä toimitetaan. Kotimaan toimituksissa käytämme kuitenkin kiinteää hinnoittelua, toimitusosoitteesta riippumatta. Ilmoittamamme toimitusajat ovat suuntaa antavia ja muutokset niissä meistä riippumattomia. Kun tilauksesi on lähetetty, saat sähköpostiisi seurantanumeron, millä voit tarkistella toimituksen etenemistä.

Seuraavat toimituskulut ja toimitusajat koskevat kokonaisia polkupyöriä.

Suomi – nouto Postin noutopisteestä 0€ 1-2 päivää
Suomi – Posti kotiinkuljetus 10€ 1-2 päivää
Ruotsi ja Baltian maat (Viro, Latvia, Liettua) 15€ 2-4 päivää
Saksa ja Tanska 20€ 2-6 päivää
Eurooppa 1*  30€  2-6 päivää
Eurooppa 2** 50 €  3-7 päivää

* Andorra, Belgia, Grönlanti, Espanja, Färsaaret, Hollanti, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Luxemburg, Monaco, Puola, Portugali, Ranska, Vatikaani, Tšekki, Slovakia

** Kypros, Unkari, Malta, Romania, Slovenia

Toimituskulut varaosille ja tarvikkeille:

Country

rate

delivery time

Suomi – nouto Postin noutopisteestä – yli 150€ tilauksiin ilmainen toimitus

6 €

1-2 päivää

Suomi – Posti kotiinkuljetus

10 €

1-2 päivää

Itävalta, Baltian-maat, Benelux-maat, Tsekki, Tanska, Saksa, Puola, Slovakia, Ruotsi

10 €

2-6 päivää

Muut Euroopan maat 

Kokonaisten pyörien maksu

2-7 päivää

Maksutavat

Voit maksaa verkkokaupassamme kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksuilla, sekä Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Diners Club ja JCB maksukorteilla. Voit vaihtoehtoisesti käyttää myös Collector laskua tai osamaksua.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit 

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Palautukset

Kaikilla verkkokaupassa myytävillä tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusaika. Palautus tulee tapahtua 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta ja palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, alkuperäisessä kunnossa, sekä alkuperäisissä pakkauksissaan. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista postikuluista, mikäli tuote ei ole viallinen tai muuten vahingoittunut jo asiakkaalle saapuessaan. Tiettyjä erikoisehtoja sisältyy Colo polkupyörien palautuksiin, johtuen siitä, että kyseessä on aina kustomoitava tuote. Mikäli olet palauttamassa tai vaihtamassa jotakin tuotetta, ota aina ensin yhteys meihin s-postilla, osoitteeseen palautukset@colobicycles.fi

Vialliset tai vahingoittuneet tuotteet

Jos toimitettu tilauksesi sisältää viallisia tai vahingoittuneita tuotteita tai lähetyksestäsi puuttuu tuotteita, ota välittömästi yhteyttä palautukset@colobicycles.fi ja liitä mukaan valokuvat viallisista ti vahingoittuneista esineistä tai osista, sekä pakkauksesta missä tavarat ovat sinulle toimitettu. Saat meiltä tämän jälkeen informaatiota siitä miten voit palauttaa vialliset tuotteet ja miten me toimitamme korvaavat tuotteet sinulle. Vastaamme aina toimituskustannuksista viallisten ja vahingoittuneiden lähetysten kohdalla.

Kustomoitujen Colo polkupyörien palautukset

Jos jostain syystä päätät olla pitämättä uutta Colo pyörääsi, voit palauttaa sen meille 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta, kunhan pyörä on käyttämätön, uutta vastaavassa kunnossa ja alkuperäisessä paketissaan. Kotimaan palautuksissa me vastaamme palautuksesta aiheutuvista lähetyskuluista, mutta ulkomailta tulevat palautukset maksaa asiakas itse. Palautetusta Colo polkupyörästä korvaamme ostohinnan vähennettynä 50 euron uudelleenvarastointimaksulla*, koska tilauksesta rakennettua pyörää ei voida sellaisenaan enää myydä eteenpäin. Jos pyöräsi on saapuessaan viallinen tai muuten vahingoittunut, normaalit ehdot viallisen tai vahingoittuneen tuotteen palautukselle ovat voimassa. Jos olet käyttänyt pyörääsi 14 vuorokauden palautusjakson aikana ja siinä on ilmennyt vikoja, sovelletaan pyörän kohdalla takuuehtojamme.

* Uudelleenvarastointimaksu käsittää pyörän purkamisesta aiheutuvat työ-, uudelleenvarastointi- ja toimistokustannukset.

Vaihdot

Jos jostain syystä et olisi tyytyväinen vastaanottamaasi tuotteeseen, vaihdamme sen mielellämme toiseen tuotteeseen, vaihdosta aiheutuvista lähetyskuluista vastaa asiakas. Vaihdettavat tuotteet tulee olla käyttämättömiä, alkuperäisessä kunnossaan ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Enne mahdollista vaihtoa, ole yhteydessä meihin, jotta voimme varmistaa vaihtotuotteen saatavuuden.

* 50 euron uudelleenvarastointimaksu pätee Colo polkupyörien kohdalla, mikäli haluat vaihtaa pyöräsi eri pyörään, koska vaihdettava pyörä on aina purettava ja varastoitava uudestaan. Palautus on maksuton, mutta vaihtotuotteen lähettämisestä aiheutuvat kustannukset (10€) maksaa asiakas.

Palautusten pakkaaminen

Pakatessasi palautettavaa tai vaihdettavaa lähetystä, pakkaa se ystävällisesti alkuperäiseen pakettiin ja käytä niitä suojamateriaaleja, mihin tuote/tuotteet olivat pakattuna paketin saapuessa. Puutteellisesta paketoinnista aiheutuvat vauriot tuotteelle voivat vaikuttaa maksettavaan palautukseen.

Ei palautettavat tuotteet:

  • Lahjakortit
  • Alusasut, alusvaatteet ja sukat

Palautusosoite

Colo Bicycles, Polunmäenkatu 43A , 33720 Tampere. Mikäli olet palauttamassa tai vaihtamassa jotakin tuotetta, ota aina ensin yhteys meihin s-postilla, osoitteeseen palautukset@colobicycles.fi

Hyvitykset palautuksista

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi ja tarkistaneet sen, lähetämme sinulle sähköpostin, missä ilmoitamme vastaanottaneemme palautetun tuotteen ja ilmoitamme palautuksen hyväksymisestä. Jos palautuksesi täyttää palautusehtomme, prosessoimme hyvityksen alkuperäisen maksutavan mukaiselle kortille, pankkitilille tai muulle vaihtoehtoiselle tilille.