Warehouse Sale

Matkan varrella sattuu ja tapahtuu. maalauslinjalla on ollut huono päivä, kuljetus on ollut pomppuinen tai varastolla on käsitelty esimerkiksi runkoja huolimattomasti ja tästä syystä pyörän rungoissa tai muissa komponenteissa on värivirheitä, lakkavirheitä, iskemä maalipinnassa tai pieni naarmu.  Monessa tapauksessa virheet ovat niin minimaalisia, että niitä tuskin edes huomaa. Virheelliset kappaleet onkin luonnollisesti poimittu aina pois täysihintaisten joukosta, mutta nyt on sopiva aika pistää kyseiset kappaleet eteenpäin reippailla alennuksilla varastomyynnin kautta.

Pyörät ovat täysin uusia ja ajamattomia. Pienten kosmeettisten virheiden lisäksi pyörissä ei ole yhtään mitään vikaa, vaan ovat aivan samoja pyöriä kun verkkokaupasta ostettaessa. Nyt on siis oiva mahdollisuus hankkia uusi pyörä alle käytetyn hinnalla  (Tori.fi).

Myynnissä mm seuraavia tuotteita

kosmeettisia virheitä:

 • Yksivaihteisia 250-299€ (ovh 469€)
 • Kaksivaihteisia 349-399€ (ovh 549€)
 • Täys-fixie pyöriä 150-179€   vko19
  (Ei sisällä jarruja, mahdollisuus asentaa jälkikäteen – sisältää myös vapaarattaan)
 • Vannepareja 20-40€ (ovh 99€)

Täysin normaalikuntoisia tuotteita:

 • Sturmey Archer 2S 2-vaihteisia vannepareja 99€
 • Renkaita Kenda 700x25c  5€/kpl
 • Satuloita 10€/kpl
 • Ohjaustankoja 5-10€/kpl
 • Pientavaraa lukkoja, valoja, polkimia jne. -50%

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta saapua klo 12-18 aikavälillä, niin laita viestiä 040 252 7964, niin sovitaan sopiva aika.

Jos itselläsi ei ole mahdollisuutta ollenkaan saapua paikan päälle, niin ota yhteyttä Whatsappilla 040 252 7964, kerro runkoväri ja koko sekä metalliosien väri (musta tai kromi), niin pyrimme katsomaan parhaan mahdollisen vaihtoehdon sinulle ja palaamme takaisin kuvien kera. Osa pyöristä on vielä loppuun asti kokoamatta, eli kun olet nopea, niin ehdit vielä vaikuttamaan mm vanne, rengas, satula ja grippivalintoihin.

Tiedustele rohkeasti saatavuutta jo ennen varsinaisen varastomyynnin alkua! Suurimmasta osasta runkovärejä tarjolla useampi vaihtoehto, useassa eri koossa. Varastolla myös koeajettavina pyörät jokaisessa koossa koossa (S 52cm, M 55cm ja L 59cm)

Jos et pääse fyysisesti paikalle varastomyyntiin, niin toimitusmaksut pyörien osalta 15€/kpl ja yksittäisten komponenttien ja pientavaran osalta 10€/lähetys

Varastolla ainoastaan korttimaksu, verkkokaupan kautta ostaessa onnistuu myös maksu Collector laskulla.